• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Sony KDL-40WE660 - Full HD TV

Elektronica
€ 429.00429.00
70 euro korting op de adviesprijs
5.010
lees meer
Sony KDL-40WE660 - Full HD TV
unknown

Deze Smart TV beschikt over HDR waardoor details in de donkerste en lichtste gedeeltes van het beeld beter bewaard blijven Full HD zorgt voor minder ruis wat zorgt voor uitzonderlijk scherp beeld. Verder is deze Sony KDL-40WE660 niet alleen stijlvol vormgegeven, ook is er gedacht aan de bedrading. Kabels van je tv en decoders worden namelijk eenvoudig opgeborgen in de unieke standaard van de tv. Dit zorgt voor een opgeruimde look. Met de meegeleverde afstandsbediening van de Sony KDL-40WE660 bekijk je met één druk op de knop de leukste video’s van YouTube en de spannendste series van Netflix. Erg handig dus.


Belangrijkste kenmerken van de Sony KDL-40WE660:

  • Verkrijgbaar in de volgende schermformaten: 102 cm (40 inch), 123 cm (49 inch)

  • Groot dynamisch bereik

  • Full HD-resolutie (1920 x 1080)

  • X-Reality-PRO

  • YouTube en meer
Plus- en minpunten


400Hz Motionflow XR zorgt voor zeer vloeiende beelden

Full HD HDR (High Dynamic Range)

Smart TV met webbrowser

Met slechts één druk op de knop op filmpjes afspelen van YouTube

Geen 4K resolutie

Geen Triluminos Display voor levensechte kleuren


Meteen online met de speciale YouTube-knop

Ga direct naar YouTube en geniet van al jouw favoriete video's. Op deze internet-tv is YouTube sneller dan ooit en met de YouTube-knop op de afstandsbediening blader je eenvoudig door alle inhoud.

Prachtige lichte gedeeltes en structuren

Groot dynamisch bereik

Met HDR (High Dynamic Range) blijven details in de donkerste en lichtste gedeeltes van het beeld bewaard en lijkt alles dynamischer. Je ziet de structuur van de metalen vleugel van het vliegtuig en de weerkaatsing van het zonlicht op de romp.

Helderder, gedetailleerder, indrukwekkender

Full High Definition

Met deze Full HD-tv geniet je van een uitzonderlijke weergave van details en structuur. Alles waarnaar je kijkt, wordt verfijnd voor minimale ruis en maximale impact. Je ziet het verschil duidelijk bij gebouwen en zeegezichten.

Ontdek elk detail opnieuw

X-Reality-PRO

X-Reality PRO-beeldverwerking schaalt elke pixel op voor ongekende helderheid. Frames worden geanalyseerd en elke scène wordt met onze speciale beeldendatabase vergeleken voor verfijnde beelden met minder ruis. Ongekende details.

Gemaakt om te luisteren

ClearAudio+

Geniet van levensecht beeld en geluid. ClearAudio+ stemt het tv-geluid af voor een ongekend overweldigende ervaring die je lijkt te omringen. Luister naar muziek en dialogen met meer helderheid en details, wat je ook kijkt.


Meer beeld, minder snoeren

Kijk zonder te worden afgeleid. Het dunne, smalle, met een aluminiumeffect afgewerkte frame zorgt ervoor dat uw aandacht bij het scherm blijft. Kabels worden aan de voor- en achterkant in de standaard verborgen voor een nette, opgeruimde look.


Sony TV-series vergelijking

Let op:

Deze televisie is compatibel met Ziggo en andere providers in combinatie met een CI+ module vanaf versie 1.3V. Deze televisie wordt mogelijk geleverd zonder Nederlandstalige handleiding. Deze handleiding is terug te vinden bovenaan de pagina via een download link. Deze televisie is mogelijk bestemd voor de Europese markt, voor meer info over Europese modellen verwijzen wij je naar de infopagina 'Informatie over Europese modellen'.Europese modellen
Verkopers die televisies aanbieden via bol.com, zijn verplicht om televisies te verkopen die naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Dit zijn niet altijd televisies die binnen Nederland ingekocht zijn. Door het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie kunnen verkopers namelijk televisies uit heel de EU inkopen en via bol.com aanbieden, net zoals dat kan bij andere online marktplaatsen en platforms. Zo kan een verkoper een televisie inkopen bij een leverancier uit de Benelux of bij een andere partij binnen de EU. Hierdoor blijven de prijzen laag en krijg jij de beste deal! Zoals gezegd moeten de verkopers die via het bol.com platform televisies verkopen, ervoor zorgen dat die televisies naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Wij vragen in dat kader aan verkopers die Europese modellen van televisies verkopen, dat deze modellen werken, dat er Nederlandstalige handleidingen beschikbaar zijn en dat ook de installatie van je nieuwe televisie gewoon in het Nederlands verloopt.
Garantie
Mochten er onverhoopt technische problemen met je televisie ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box