• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Sony KD-55XG8096 - 4K TV

Elektronica
€ 649.00649.00
250 euro korting op de adviesprijs
5.013
lees meer
Sony KD-55XG8096 - 4K TV
unknown

Deze LED tv heeft een formaat van 55 inch (140 cm) en levert ontzettend scherp beeld Dankzij de 4K X-reality Pro technieken in deze TV wordt elke pixel opgeschaald voor nog verfijnder beeld en de scherpte van 4K Ultra HD. De strakke voet is daarbij uitstekend bruikbaar om je snoeren in weg te werken, zodat jij je helemaal kan focussen op het beeld.Met de ingebouwde Chromecast en smart tv met Android besturingssysteem heb je razendsnel toegang tot talloze apps en uitzendingen en je bedient de tv eenvoudig met je stem.

Plus- en minpunten van de Sony KD-55XG8096


400Hz Motionflow XR voor vloeiende beelden
4K HDR (High Dynamic Range)
Android TV (o.a. apps, games, Google Cast en voice control)
Inclusief Voice Remote
Geen 3D-ondersteuning
Geen local dimming voor nog diepere zwart waarden

Bekijk de verschillen tussen Sony Party speakers:

De XG7004 is een 4K Ultra HD tv met smart tv. De tv is uitgevoerd met een 50Hz beeldpaneel en 100Hz Motionflow.

De XG8096 is een 4K Ultra HD tv met Android TV functionaliteiten, Voice Control en ingebouwde Chromecast. De tv is uitgevoerd met een 50Hz beeldpaneel en 400Hz Motionflow.

Smal aluminium frame
Het scherm wordt omzoomd door een dun, smal frame dat het kijkoppervlak maximaliseert. De prachtige aluminium afwerking geeft de tv een hoogwaardige uitstraling.


Slim kabelbeheer
Verberg snoeren in de standaard en houd ze op hun plek met de meegeleverde kabelhouder. Zo hou je de voorkant van de TV zonder snoeren en kan je je zonder afleiding focussen op het beeld.


4K-HDR beeldkwaliteit
4K X-Reality PRO-beeldverwerking, exclusief voor Sony, schaalt elke pixel op voor opmerkelijke helderheid. Pixels in meerdere frames worden geanalyseerd en de beelden worden scherper gemaakt en verfijnd in realtime. Deze tv combineert de scherpte van 4K met de helderheid, kleuren en details van HDR (High Dynamic Range) voor de beste kwaliteit. Je ziet voorheen onzichtbare gebieden met donkere schaduwen en zonlicht nu met volledige scherpte en details.


TRILUMINOS-display
Zie overal om je heen levendige en levensechte kleuren. Een TRILUMINOS-scherm gebruikt een breder palet en geeft elke schakering en tint in de paraplu's natuurgetrouw weer.


Android TV met Spraakbesturing
Sony Smart TV is nu nog slimmer. Geniet van de leukste features van je smartphone en tablet op een mooi, groot BRAVIA™-scherm. Android TV™ met geavanceerde spraakbesturing om verbinding te maken met en toegang te krijgen tot content, van films en tv-programma's tot duizenden apps, simpelweg door je stem te gebruiken. Voice Search voor Android TV™ geeft je de kracht van Google, en zorgt dat je bij verschillende diensten content kunt vinden zonder tekst te moeten voeren. Als je bijvoorbeeld om "romantische komedies" vraagt, wordt een lijst met bruikbaare opties weergegeven.


Ingebouwde Chromecast
Deze Sony TV heeft Chromecast ingebouwd, zodat je op eenvoudige wijze je favoriete entertainment, zoals YouTube™ of Netflix, van je persoonlijke apparaat naar het verbluffende BRAVIA™-scherm kunt streamen. Je kan streamen vanaf Android, iOS™ of je laptop.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box