• Dé prijsvergelijker
  • 48.147 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Samsung UE32N5300 - Full HD TV

Elektronica
€ 319.00319.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
4.08
lees meer
Samsung UE32N5300 - Full HD TV
unknown

Mooie tv voor bijvoorbeeld je slaapkamer, keuken of kleinere woonkamer

Om de prijzen van televisies bij Bol.com zo scherp mogelijk te maken verkopen wij televisies die bestemd zijn voor de Benelux markt en televisies die bestemd zijn voor de Europese markt. De gebruikerservaring van je televisie verandert hierdoor niet. Lees onderaan de productbeschrijving meer over Europese televisiemodellen en wat dit kan betekenen voor de aankoop van jouw televisie.

Meer details met HDR

HDR-content* bekijk je met extreem helder beeld en gedetailleerde kleurweergave. Met een Samsung FHD TV zie je meer details in lichte en donkere scènes.


*Ondersteunt alleen HDR10-content.


Ultra Clean View

Ultra Clean View gebruikt een geavanceerd algoritme om de originele content te analyseren, zodat jij scherpere beelden met minder vervorming krijgt. Genieten van extreem helder beeld.


PurColor

Bekijk je favoriete content met natuurlijke kleuren en ongelofelijk heldere en realistische details. Ga voor een kleurrijke kijkervaring.


Micro Dimming Pro

Meer details en kleuren in schaduwen. Micro Dimming Pro verdeelt het scherm in drie zones en analyseert deze voor intensere zwarttinten en helderder wit.


Een intelligente manier om Smart TV te kijken.

Entertainment, maar dan sneller, simpeler en slimmer. One Depth verzamelt verschillende content op één scherm. Zo krijg je heel eenvoudig toegang tot verschillende contentproviders en kun je thumbnail-previews zien voordat je echt gaat kijken.*

*Smart-service en GUI kunnen variëren per model en regio.


SmartThings-app: één app voor alles

Met de SmartThings-app beschik je over features als Remote Control en Mirror Screen.*


*Apparaten compatibel met SmartThings kunnen per regio variëren. *Deze feature kan per mobiele telefoon en OS (besturingssysteem) verschillen. *Het downloaden en installeren van de SmartThings-app is vereist.

Let op:

Deze televisie is compatibel met Ziggo en andere providers in combinatie met een CI+ module vanaf versie 1.3V. Deze televisie wordt mogelijk geleverd zonder Nederlandstalige handleiding. Deze handleiding is terug te vinden bovenaan de pagina via een download link. Deze televisie is mogelijk bestemd voor de Europese markt, voor meer info over Europese modellen verwijzen wij je naar de infopagina 'Informatie over Europese modellen'.Europese modellen

Verkopers die televisies aanbieden via bol.com, zijn verplicht om televisies te verkopen die naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Dit zijn niet altijd televisies die binnen Nederland ingekocht zijn. Door het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie kunnen verkopers namelijk televisies uit heel de EU inkopen en via bol.com aanbieden, net zoals dat kan bij andere online marktplaatsen en platforms. Zo kan een verkoper een televisie inkopen bij een leverancier uit de Benelux of bij een andere partij binnen de EU. Hierdoor blijven de prijzen laag en krijg jij de beste deal! Zoals gezegd moeten de verkopers die via het bol.com platform televisies verkopen, ervoor zorgen dat die televisies naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Wij vragen in dat kader aan verkopers die Europese modellen van televisies verkopen, dat deze modellen werken, dat er Nederlandstalige handleidingen beschikbaar zijn en dat ook de installatie van je nieuwe televisie gewoon in het Nederlands verloopt.

Garantie

Mochten er onverhoopt technische problemen met je televisie ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box