• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Samsung GQ32Q50RGUXZG

Elektronica
€ 706.20706.20
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
0.08
lees meer
Samsung GQ32Q50RGUXZG
unknown

De zogenaamde quantum dots absorberen het licht en zetten het om in adembenemende kleuren die onder alle lichtsituaties even krachtig blijven


Ontdek details in elke scène - HDR

HDR zorgt voor een groot contrastbereik. Dit leidt tot een beeld dat schittert met een zeer breed scala aan kleuren en een enorme rijkdom aan details - zowel in zeer heldere als in volledig donkere scènes.


Beheer alles met slechts één afstandsbediening - Smart Hub en één afstandsbediening

Bespaar uzelf het gedoe met het zoeken en bedienen van al uw compatibele apparaten en inhoud met slechts één afstandsbediening. Eenmaal verbonden, worden uw compatibele apparaten automatisch herkend. Nu heb je snel toegang tot je content, want ook de Samsung Smart Hub kenmerkt zich door bijzonder korte laadtijden voor content en apps.


Doe gewoon meer met Bixby - stemassistent Bixby1

Bixby is een intelligente stemassistent die u kan helpen de tv of uw netwerkhuis comfortabel met uw stem te bedienen. De vaardigheden van Bixby gaan verder dan alleen het bedienen van de tv. Op verzoek zal Bixby uw favoriete inhoud vinden, u op de hoogte houden van het laatste nieuws of zelfs uw compatibele huishoudelijke apparaten bedienen.


Voor een intelligent thuisnetwerk - SmartThings

Dankzij SmartThings past intelligent netwerken natuurlijk in uw leven. Gebruik uw tv bijvoorbeeld om verschillende dagelijkse taken gemakkelijker uit te voeren. Bedien uw compatibele lampen, synchroniseer de tv met uw favoriete SmartHome-apparaten en, en, en ...


Compatibel met tal van apparaten - Uitgebreide compatibiliteit 2

Uw Samsung-tv kan draadloos communiceren met veel populaire apparaten. Enerzijds is het compatibel met Amazon Alexa, Google Assistant en AirPlay 2, die wordt gebruikt om inhoud op te slaan van Apple-apparaten, b.v. B. Speel foto's of films rechtstreeks af op de Samsung TV. Aan de andere kant is er compatibiliteit met apparaten met SmartThings-functionaliteit.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box