• Dé prijsvergelijker
 • 48.147 Producten
 • Lage prijzen
 • Gratis verzending*
 

Salora 43UHL2800 - 4K - Ultra HD

Elektronica
€ 259.00259.00
Laagste prijs van de 2 aanbieders
4.510
 1. Media Markt
  € 259,00
  lees meer
  Levertijd: voor 23.30 besteld, morgen in huis
 2. Bol.com
  € 269,00
  lees meer
  Levertijd: uiterlijk 1 mei in huis
 3. Van dit product hebben wij 2 aanbieders gevonden. De laagste online prijs is slechts € 259,00 bij Media Markt. Andere aanbieders bieden dit product aan voor prijzen tussen de € 259,01 en € 269,00. Dit product is direct leverbaar bij de goedkoopste aanbieder. Bij al onze aanbieders kunt u veilig online de producten bestellen en betalen.
Salora 43UHL2800 - 4K - Ultra HD
unknown

De ingebouwde DVB-S2/T2/C tuners zorgen voor een schitterend digitaal beeld Via de 3 HDMI connectoren verbind je gemakkelijk jouw gameconsole, media box, homecinemaset of andere apparatuur met de 43UHL2800.

Europese modellen
Verkopers die televisies aanbieden via bol.com, zijn verplicht om televisies te verkopen die naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Dit zijn niet altijd televisies die binnen Nederland ingekocht zijn. Door het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie kunnen verkopers namelijk televisies uit heel de EU inkopen en via bol.com aanbieden, net zoals dat kan bij andere online marktplaatsen en platforms. Zo kan een verkoper een televisie inkopen bij een leverancier uit de Benelux of bij een andere partij binnen de EU. Hierdoor blijven de prijzen laag en krijg jij de beste deal! Zoals gezegd moeten de verkopers die via het bol.com platform televisies verkopen, ervoor zorgen dat die televisies naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Wij vragen in dat kader aan verkopers die Europese modellen van televisies verkopen, dat deze modellen werken, dat er Nederlandstalige handleidingen beschikbaar zijn en dat ook de installatie van je nieuwe televisie gewoon in het Nederlands verloopt.
Garantie
Mochten er onverhoopt technische problemen met je televisie ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product.

populair products / recent viewed box