• Dé prijsvergelijker
 • 48.147 Producten
 • Lage prijzen
 • Gratis verzending*
 

Salora 24HSW6512 Smart LED-TV 60cm Wit

Elektronica
€ 177.00177.00
Laagste prijs van de 2 aanbieders
4.010
 1. Bol.com
  € 177,00
  lees meer
  Levertijd: uiterlijk 1 mei in huis
 2. Media Markt
  € 179,00
  lees meer
  Levertijd: voor 23.30 besteld, morgen in huis
 3. Ruim 2 partners bieden dit artikel aan. Na onze prijsvergelijking is Bol.com als goedkoopste partner aangemerkt met een extra lage verkoopprijs van € 177,00. Enkele andere partners die dit artikel voor een iets hogere verkoopprijs aanbieden zijn: Media Markt. De partner meldt een levertijd van: uiterlijk 1 mei in huis. Afrekenen kan bij alle partners online en hebben snelle levering.
Salora 24HSW6512 Smart LED-TV 60cm Wit
unknown

Energiezuinig (A+), Ziggo gecertificeerd, USB mediaspeler en diverse internet toepassingen, zoals Netflix, YouTube en Amazon Prime

Europese modellen
Verkopers die televisies aanbieden via bol.com, zijn verplicht om televisies te verkopen die naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten Door het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie kunnen verkopers namelijk televisies uit heel de EU inkopen en via bol.com aanbieden, net zoals dat kan bij andere online marktplaatsen en platforms. Zo kan een verkoper een televisie inkopen bij een leverancier uit de Benelux of bij een andere partij binnen de EU. Hierdoor blijven de prijzen laag en krijg jij de beste deal! Zoals gezegd moeten de verkopers die via het bol.com platform televisies verkopen, ervoor zorgen dat die televisies naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Wij vragen in dat kader aan verkopers die Europese modellen van televisies verkopen, dat deze modellen werken, dat er Nederlandstalige handleidingen beschikbaar zijn en dat ook de installatie van je nieuwe televisie gewoon in het Nederlands verloopt.
Garantie
Mochten er onverhoopt technische problemen met je televisie ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product.

populair products / recent viewed box