• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Hitachi 39HE4005 - Full HD TV

Elektronica
€ 249.95249.95
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
0.06
lees meer
Hitachi 39HE4005 - Full HD TV
unknown

Met een resolutie van 1920x1080 pixels geeft de tv je content weer in full HD, hierdoor mis je nooit meer een detail Hierdoor is het mogelijk om je favoriete Netflix serie of een leuk kattenfilmpje op Youtube te bekijken. Verbind je televisie gemakkelijk met je draadloze netwerk en maak gebruik van de apps die op de tv geïnstalleerd zijn.

Geluid
Met een vermogen van in totaal 16 Watt heb je altijd kraakhelder geluid. Door de speakers aan weerzijde van de televisie, wordt het geluid goed verdeeld en beleef je alle geluiden in stereo. Door het gebruik van Digital Noise Reduction wordt overbodig geluid weg gefilterd. Hierdoor houd je alleen het geluid over dat je wil horen: namelijk dat van de video op het scherm.

Verschillende connectoren
Door der verschillende connectoren is deze tv gemakkelijk te koppelen met jouw verschillende apparaten. Zo beschikt de 39HE4005 over 2 HDMI connectoren, een USB 2.0 connector en een ethernet connector.

Ziggo gecertificeerd
Deze tv is Ziggo gecertificeerd. Dit houdt in dat je door middel van de CI+ module, gemakkelijk een kaart kan insteken. Hierdoor is een extra kastje overbodig. Dit is hét tv kijken van nu. Geen gedoe meer met verschillende kastjes, maar alles geïntegreerd in de tv.Europese modellen
Verkopers die televisies aanbieden via bol.com, zijn verplicht om televisies te verkopen die naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Dit zijn niet altijd televisies die binnen Nederland ingekocht zijn. Door het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie kunnen verkopers namelijk televisies uit heel de EU inkopen en via bol.com aanbieden, net zoals dat kan bij andere online marktplaatsen en platforms. Zo kan een verkoper een televisie inkopen bij een leverancier uit de Benelux of bij een andere partij binnen de EU. Hierdoor blijven de prijzen laag en krijg jij de beste deal! Zoals gezegd moeten de verkopers die via het bol.com platform televisies verkopen, ervoor zorgen dat die televisies naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Wij vragen in dat kader aan verkopers die Europese modellen van televisies verkopen, dat deze modellen werken, dat er Nederlandstalige handleidingen beschikbaar zijn en dat ook de installatie van je nieuwe televisie gewoon in het Nederlands verloopt.
Garantie
Mochten er onverhoopt technische problemen met je televisie ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box