• Dé prijsvergelijker
 • 48.147 Producten
 • Lage prijzen
 • Gratis verzending*
 

Hitachi 32HE4100 • 32-inch Full HD • Smart TV met ingebouwde Wi-Fi en Netflix

Elektronica
€ 199.00199.00
Laagste prijs van de 2 aanbieders
0.011
 1. Bol.com
  € 199,00
  lees meer
  Levertijd: uiterlijk 4 mei in huis
 2. Media Markt
  € 219,00
  lees meer
  Levertijd: voor 23.30 besteld, morgen in huis
 3. Van dit artikel hebben wij 2 aanbieders gevonden. Na onze prijsvergelijking is Bol.com als goedkoopste partner aangemerkt met een extra lage verkoopprijs van € 199,00. Enkele andere aanbieders die dit artikel voor een iets hogere verkoopprijs aanbieden zijn: Media Markt. De partner meldt een levertijd van: uiterlijk 4 mei in huis. Afrekenen kan bij alle aanbieders online en hebben snelle levering.
Hitachi 32HE4100 • 32-inch Full HD • Smart TV met ingebouwde Wi-Fi en Netflix
unknown

Hitachi is een internationale voorloper in ontwikkelingen betreft televisies en heeft een breed scala aan keuze Op zoek naar een smart televisie waar de bekende apps op zitten zoals Netflix en YouTube en je deze snel en simpel kunt activeren met 1 druk op de afstandsbediening?

De 32HE4100 van Hitachi is zo’n televisie in Full HD-kwaliteit met een prijs- kwaliteitsverhouding dat je gaat denken hoe kan het? Hitachi maakt dit mogelijk en heeft werkelijk alles aan boord: WiFi, Bluetooth en een netwerk (LAN) connector. Zelfs je laptop is aan te sluiten via de PC (VGA) connector.

Met deze tv kijk je in elke kamer van je huis naar je favoriete films of series. De ideale kijkafstand voor deze tv is 2.0 tot 2,5 meter. Sluit rechtstreeks een soundbar aan op de televisie via de optische uitgang (Optical out) of de HDMI (ARC) connector. Wil je liever een koptelefoon aansluiten, dan kan dit via de vaste hoofdtelefoon connector.

Full HD

Naast het formaat scherm, heeft deze tv een full HD-scherm. Hierdoor wordt het beeld scherper weergegeven dan bij een HD-ready tv. Kijk ongestoord naar al je films en series en je zult geen detail missen.

Smart TV met Wi-Fi

Deze SMART tv heeft een Wi-Fi connector en daardoor kan je makkelijk al je Netflix series bekijken wanneer je wilt. Daarnaast zijn er andere apps beschikbaar waardoor je nooit wat in de wereld hoeft te missen.

Ziggo gecertificeerd

Deze tv is Ziggo gecertificeerd en het is daarom mogelijk om zonder extra kastje, tv-zenders in HD te bekijken. Dit is hét tv kijken van nu. Door een Ziggo Smartcard (apart verkrijgbaar) in het CI+ slot te stoppen, verander je deze tv heel eenvoudig in een Ziggo tv met eindeloos veel opties en zenders.

Voor- en nadelen

+ Deze tv heeft een ideaal formaat voor in elke ruimte.

+ De tv is SMART met ingebouwde WiFi waardoor je toegang hebt tot allerlei apps

+ De tv heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding

+ De tv is op te hangen aan een muurbeugel met VESA-maatvoering: 75X75 mm

- Dit is geen 3D televisie, het is daarom niet mogelijk om deze beelden te bekijken

- Misschien nog net iets te klein? Kies dan voor de grotere Hitachi varianten

populair products / recent viewed box