• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Finlux FL2423SMART - HD Ready Smart TV

Elektronica
€ 159.99159.99
29 euro korting op de adviesprijs
4.511
lees meer
Finlux FL2423SMART - HD Ready Smart TV
unknown

Door het handige formaat en dunne beeldscherm is deze televisie overal gemakkelijk te plaatsen De FL2423SMART is een Smart TV die veelzijdig ingezet kan worden.24 inch – 61 cmMet een diagonale afmeting van 61 cm is deze televisie bruikbaar voor vele ruimtes doordat je de televisie bijna overal kan plaatsen. Dankzij de platte achterkant en dunne beeldscherm is de televsie makkelijk tegen de muur te plaatsen.HD BeeldresolutieMet een beeldresolutie van 1366 x 768p is de beeldresolutie van goede kwaliteit en bevat de televisie meer dan voldoende pixels om films mooi weer te geven. Met een responstijd van 20ms worden de beelden erg snel ververst en heeft dit een positief effect op de beeldkwaliteit. De responstijd in combinatie met 100hz, leidt tot zeer vloeiende beelden. Dit houdt in dat de televisie maar liefst 100 beelden per seconde kan tonen en mede hierdoor erg bruikbaar is om sport te kijken.


WifiDe televisie heeft ingebouwde wifi en is gemakkelijk te installeren. Na het selecteren van je wifi-netwerk kan je vervolgens gemakkelijk gebruik maken van het internet op je televisie.Smart TVMet de Smart-features is het mogelijk om te genieten van Netflix en YouTube, of andere apps die je kan installeren via het media-kanaal op deze televisie. Installeer jouw favoriete apps en haal het beste uit de gemakken die Finlux te bieden heeft.Ziggo gecertificeerde televisieDoordat de televisie Ziggo gecertificeerd is, kan je gebruik maken van het Ziggo netwerk. Om dit te ontvangen kan je gemakkelijk je Ziggo pas en CI+ module activeren in de televisie en heb je geen aparte media box nodig, indien je een extra televisie wilt installeren voor in huis.PVRWanneer je meerdere programma’s tegelijkertijd wilt zien, of je bent niet in staat om je favoriete talkshow te zien: PVR is de oplossing. Met PVR (Personal Video Recorder) is het mogelijk om programma’s op te nemen via USB of via het opslaan van programma’s in de digitale televisiegids van je provider.MultimediaFinlux biedt veel multimediatoepassingen aan waarbij alle media afspeelformaten zijn ingebouwd in deze televisie. WMA, MP4, MPG, MOV, WAV, WMV, MKV, FLV, VOB, JPEG, BMP, AVI, zijn de afspeelformaten die gebruikt kunnen worden om bestanden af te spelen. Hierbij kan je gebruik maken van USB en SCART. De Smart televisie heeft maar liefst 2 HDMI-ingangen.GeluidsvermogenDe RMS van deze televisie ligt op maar liefst 12 Watt! Mocht je een surround systeem of soundbar willen aansluiten op deze televisie, zijn de eigenschappen van deze televisie daar ideaal voor.WandmontageDe televisie wordt geleverd met een voetstuk. Het is een tip om een wandmontage aan te schaffen van VESA 75x75mm, zodat je de televisie netjes aan de wand kunt hangen. Doordat de televisie voorzien is van een platte achterkant en dun scherm, zijn dit de ideale eigenschappen om wandmontage toe te passen op deze televisie.

"

Europese modellen
Verkopers die televisies aanbieden via bol.com, zijn verplicht om televisies te verkopen die naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Dit zijn niet altijd televisies die binnen Nederland ingekocht zijn. Door het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie kunnen verkopers namelijk televisies uit heel de EU inkopen en via bol.com aanbieden, net zoals dat kan bij andere online marktplaatsen en platforms. Zo kan een verkoper een televisie inkopen bij een leverancier uit de Benelux of bij een andere partij binnen de EU. Hierdoor blijven de prijzen laag en krijg jij de beste deal! Zoals gezegd moeten de verkopers die via het bol.com platform televisies verkopen, ervoor zorgen dat die televisies naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Wij vragen in dat kader aan verkopers die Europese modellen van televisies verkopen, dat deze modellen werken, dat er Nederlandstalige handleidingen beschikbaar zijn en dat ook de installatie van je nieuwe televisie gewoon in het Nederlands verloopt.
Garantie
Mochten er onverhoopt technische problemen met je televisie ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box